Bedrijven

Probeer met uw bedrijf of personeel  de succesvolle formule Zakendoen met Ballen. 

De kunst van het loslaten, leer eindelijk na de zoveelste poging echt jongleren. Kijk op het filmpje hoe zakenlui wakker kunnen worden gemaakt na een lange sessie van vergaderingen. Allemaal even lachen, en allemaal even lekker alles er uit gooien tijdens deze vrolijke en verrassende onderbreking. Voor een beter probleemoplossend vermogen, slimmer personeel. Verrassend leuk intermezzo en nog betaalbaar ook, vanaf 20 euro per persoon heeft u al een jongleersessie van een uur voor 20 personen, of vanaf 400 euro.
U kunt deze workshop uiteraard aanvullen met andere jongleertechnieken zoals borden draaien, draadlopen enz en afnemen met een door u gewenst aantal mensen.  De workshop zakendoen met ballen van De Leeuw Circusevents.nl

Wat anderen zeggen: 

De training van afgelopen woensdag is zeer positief ontvangen. Het is heel iets anders dan we doorgaans gewend zijn in teambuildingsactiviteiten. Mensen vonden het leuk om te doen en het gaf energie aan de middagsessie die we hebben gehad.

*******

Beste Gera, ontzettend bedankt voor de leuke en humoristische training van afgelopen week, de sfeer van de vergadering veranderde daarna compleet. We gaan snel kijken of de andere collega’s dit ook willen gaan doen. In ieder geval zijn wij heel enthousiast geworden.