Circusspeelplaats op Strandplaats Nederzandt

NOORDWIJK – Op Strandplaats Nederzandt kunnen kinderen en hun ouders as zondag 23 april van 12 – 17 uur gratis kennis maken met de circusworkshops van De Leeuw Circusevents/Circus Movimento.
Kom ook kijken wat er allemaal te beleven is op Kids Day. Misschien doe je wel leuke ideeën op voor jouw actieve en slimme kinderpartijtje.

Begin de meivakantie goed en kom lekker met de kids naar Kids Day op zondag 23 april! Hét kinderfeest van de Bollenstreek dat georganiseerd wordt door Have Fun Events & Nederzandt Events!

Van 12:00 tot 17:00 uur zijn er diverse springkussens en activiteiten zoals pony rijden, een kids disco, spelletjes en schmink en natuurlijk Circus. Of gaan de kinderen helemaal los op onze te gekke stormbaan? De kinderen zijn vandaag eventjes de baas!

Terwijl de kinderen vermaakt worden bij de verschillende attracties, kunnen de ouders natuurlijk een lekker hapje en/of drankje doen op ons gezellige terras! De entree is gratis.

Wil je binnenkort een onvergetelijk kinderfeest organiseren voor je dochter of zoon? Have Fun Events, hét entertainmentbedrijf als het gaat om attractieverhuur, teamuitjes, springkussenverhuur, vrijgezellenfeesten en/of andere activiteiten helpt je graag verder!

Geplaatst in nieuws en getagd met , .