De Leeuw Circusevents op de beurs 2

HAARLEM – De Leeuw Circusevents staat met Circus Movimento en www.Braingym.nl op het Onderwijsfestival in de lichtfabriek in Haarlem. De beurs voor de nieuwsgierige leerkracht die onder de naam Popcorn wordt gelanceerd. Hoe toepasselijk voor een beurs waar ook het circus is vertegenwoordigd. De Leeuw Circusevents werkt met een circus dat een groot gedeelte van de toernee in Noord Holland rondreist, dus dat zou een geweldige combinatie kunnen worden voor schoolevenementen, voor zowel de basisscholen als de middelbare scholen.

Popcorn is op 15 maart van 13.00-17.00
Lichtfabriek, Minckelersweg 2 Haarlem

Wat presenteren wij op deze beurs? 

Onze vele mogelijkheden voor het onderwijs, en daarbij valt te denken aan circusworkshops voor kinderen die een leerblokkade of leerachterstand hebben. Met circus kun je die blokkades goed verminderen een vorm van remedial teaching, maar dan erg leuk.
We houden hier ook een pecha kucha presentatie over.
Daarnaast kunnen wij grotere schoolevenementen organiseren.
Wat dacht u in plaats van een schoolreis een circusworkshop in het echte circus? En dat vlak om de hoek van de school? Geen dure bushuur, geen gereis, gewoon een dagje circus in de circustent. En dan ‘s avonds een show voor de ouders/betrokkenen. Er kunnen zeker 300 bezoekers in de tent, dus de investering om zo’n circus te laten komen is snel terugverdiend door de verkoop van circustickets.
Circus is: lekker bewegen, zelfvertrouwen kweken, werken aan behendigheid, balans, timing, samenwerken, de samenwerking van beide hersenhelften stimuleren, slimmer worden, cultureel erfgoed, kortom, circus is heel breed. Zie ook de presentatie van circusprojecten in de klas op onze uitgebreide pagina.
Een circusthema in de klas, wat kun je er allemaal mee? Heel veel, kom langs onze stand en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

 

 

 

De Leeuw CircuseventsDe Leeuw Circusevents, J Th de Visserstraat 116, 2221AZ Katwijk
tel 0714025195
of 0651462953

info@circusevents.nl of
circuspers@gmail.com

 

Geplaatst in nieuws en getagd met , , , , .