Drukke zomer voor de boeg

2017 wordt een druk evenementenjaar. Dat kunnen we bij De Leeuw Circusevents en Circus Movimento nu al vaststellen en dan is het nog maar begin april. Steeds meer vaste opdrachtgevers maken dankbaar gebruik van onze prachtige circusspeelplaats met begeleiding. Zo gaan we in mei weer opnieuw het Mikkiekamp in Vlaardingen opvrolijken.
Altijd mooi werk, voor “kinderen van de voedselbank” die nooit eens op vakantie kunnen. Ook zijn we dan in het Botlek gebied in Rotterdam bezig met personeelsfeesten. Tevens assisteren we bij het Magic Circus in Sassenheim en geven les aan de bewoners van verzorgingstehuis Bernardus.
In de zomer zijn er ook weer een aantal vaste opdrachten. Zo zijn we in augustus te vinden op het strand in Katwijk, bij het Noordzee Zomer Festival. En meteen daarna 10 dagen lang bij Jeugdvakantieland in Rotterdam. Direct daarna gaan we naar Friesland om daar ook een leuk kamp mee te maken. Tot aan september hebben we al boekingen staan.
Tussendoor kun je ons regelmatig tegenkomen bij allerlei BSO’s in de Duin- en Bollenstreek. En dat laatste is vrij nieuw. Grappig dat we overal gevraagd werden van Limburg tot aan Groningen, maar in de eigen woonomgeving wist niemand hoe leuk wij waren. Een gerichte reclamecampagne heeft daar een eind aan gemaakt en dat levert nu zijn vruchten op, na 15 jaar overal in Nederland en België aan de slag te zijn geweest.

De Leeuw CircuseventsDe Leeuw Circusevents, J Th de Visserstraat 116, 2221AZ Katwijk
tel 0714025195
of 0651462953

info@circusevents.nl of
circuspers@gmail.com

Geplaatst in nieuws en getagd met , , .