Feesten

Circusevenementen, circusverhuur

 

Jasper, goochelaar en jongleur

 

Jasper is een bijzondere artiest. Hij kan verdienstelijk jongleren, maar hij heeft zich ook al heel wat goocheltrucs eigen gemaakt. Een jong talent waar we nog veel van kunnen vernemen in de toekomst.
Jasper werkt op zaterdag en in de vakanties samen met De Leeuw Circusevents bij grotere evenementen, kinderevenementen, workshops, vakantiekampen. Hij biedt aan veel kinderen jongleerplezier en met veel geduld brengt hij zijn toehoorders de techniek bij. Doordeweeks studeert hij en heeft weinig tijd voor deze optredens. Informeer bij ons voor zijn circusworkshops of goochelpartijtjes. Prijs ex reiskosten en btw 250 euro. 
(foto: pr)

 

 

Circusworkshops


Gera de Leeuw verzorgt circusworkshops op maat, voor volwassenen. Met een speciale jongleermethode die bijna altijd met goed gevolg wordt doorlopen, maar ook een workshop hoelahoep, draadlopen, diabolo, borden draaien, flowersticks, circusbal, looptonnen, stelten, eenwielers, een uitgebreide circusworkshop inclusief pistekleed en natuurlijk een hilarisch clownspak om de feestvreugde te verhogen.
U kunt deze workshops ook beleven in een echte circustent, of afsluiten met het bijwonen van een erg leuke en aparte circusshow. Uw specialist voor geslaagde feesten met een circusthema. Een verrassend veelzijdig concept die veel positieve reacties oproept. Naast de workshops bij u op locatie organiseren wij deze ook in echte circussen in een sfeervolle ambiance. Wij maken uw evenement op maat. U bepaalt hoe groots u het wilt aanpakken. Vertel ons uw budget en wij maken een passende offerte. Gecertificeerd in het geven en organiseren van circusworkshops en teambuilding voor bedrijven, scholen, organisaties.

Prijs vanaf 400 euro bij u op locatie.

Circustent verhuur of verkoop

Wij verhuren en verkopen ook circustenten, circusvoorstellingen en circusmaterialen.

Lichtdoorlatende tenten vanaf 800 euro per weekend, excl transport en btw. Verduisterende tenten prijs op aanvraag. U kunt kiezen uit ongeveer 20 verschillende tenten, nieuw, gebruikt. Uniek: De enige spiraaltent in Nederland, vraag eens naar de prijs.

De Leeuw CircuseventsDe Leeuw Circusevents,  Schippersdam 17, 2225MB Katwijk
tel 0714025195
of 0651462953

info@deleeuwcircusevents.nl of
circuspers@gmail.com