Kinderfeestjes

De Kinderfeestjes van De Leeuw Circusevents zijn altijd bijzonder. Bijzonder vanwege de hoeveelheid materialen die meegenomen worden. Je krijgt een compleet circus in je achtertuin, of in je straat, of in je grote huiskamer, of in een zaaltje in de buurt. En als je het slim aanpakt gaat je hele klas mee naar je verjaardag. Samen vieren met klasgenootjes of buurtgenootjes.

Wat voor een mogelijkheden zijn er: 

Een verjaardag met een circusfeestje
een buurtfeest met een circusfeestje
een personeelsfeest met een circusfeestje
een wijkfeest met een circusfeestje
een straatspeeldag met een circusfeestje
een kinderevenement met een circusfeestje

Een verjaardag met een circusfeestje

   

Leuk vanaf een jaartje of 6, nog leuker als je 7 bent, want dan kun je al veel meer. Maar we hebben ook speciale kleuterworkshops, dus wij zelf kunnen elke leeftijd aan.
Het kan natuurlijk gaan om een kinderverjaardag, maar we hebben ook vaak al een verjaardag van opa en oma beleefd, waarbij kinderen apart werden vermaakt, zodat deze aan het eind van de borrel voor alle genodigden een showtje konden geven aan de jarige.
Prijs ex reiskosten en btw: 400 euro voor een verjaardag bij opa en oma
prijs ex reiskosten voor een kinderpartijtje 300 euro ex reiskosten

Is deze prijs voor een kinderverjaardag te hoog? Organiseer dit met een paar andere ouders en vier een dubbele verjaardag. Dan deel je de kosten en de rompslomp. Dit bijzondere circuspartijtje is de moeite waard en niet te vergelijken met anderssoortige partijtjes.
Idee: 2 uur workshoppen, half uur generale + 2 pauzes en dan eindigen in een show voor de afhalende ouders.

Een buurtfeest of wijkfeest met een circus feestje

Bijvoorbeeld bij de Nationale Straatspeeldag of bij Burendag
Ik kom met een circuspistekleed of meerdere, en zet dan een circuitje neer waar kinderen kunnen spelen. Organiseer 4 gemeentehekken en we kunnen een mooie ondersteuning maken voor als je wilt leren eenwieleren. Verder kom ik met hoelahoeps, grote circusbal, jongleermaterialen, bordjes, enz.
Prijs 400 euro ex btw en reiskosten

 

Een personeelsfeest met een circusfeestje of met kinderevenementen

 

 

 

 

Leuk, een personeelsfeestje waar de hele familie welkom is. Zowel de kinderen als volwassenen kunnen een kansje wagen op dit circusfeest. De Leeuw Circusevents wordt veel gevraagd bij grotere evenementen waar ook aandacht is voor vermaak voor kinderen. Vooral de iets oudere kinderen die gauw uitgekeken zijn op springkussens vermaken zich prima bij het circus, waar je kunt leren eenwieleren, draadlopen of bij grotere budgetten zelfs goochelen.