Samenwerkingsverband De Leeuw Circusevents

De Leeuw Circusevents heeft sinds 20 januari een samenwerkingsverband met studenten van de Circusacademie in Tilburg voor het geven van circusonderwijs aan Middelbare Scholen. Het is de bedoeling om aan middelbare scholen bij zowel MBO als HBO opleidingen dankzij CJP tegoeden circuslessen te verzorgen. Dat kan in de eigen sportzalen waar de mogelijkheid is om te werken met ringen en trapezes, waar ook de lessen met eenwielers, jongleren, draadlopen, steltlopen, ,hoelahoepen en andere circuskunsten worden verzorgd.

Daarnaast biedt De Leeuw Circusevents circusworkshops en circusvoorstellingen via CJP cultuurtegoeden in echte circussen die door het land reizen. De Leeuw Circusevents organiseert dit soort workshops en circusvoorstellingen al 17 jaar en kan bogen op een ruime ervaring in het organiseren van grotere evenementen.

Circus is cultuur en cultureel erfgoed, vandaar dat dit thema goed past in de schoolwerkplannen. Ook circusonderwijs heeft pluspunten. Je werkt hiermee aan de behendigheid, aan zelfvertrouwen en aan de broodnodige aandacht voor bewegen.  Boek ook zo’n prachtig evenement.

Referenties: 
Duin en Kruidberg Mavo Driehuis (circusworkshops)
Haarlem College (circusworkshops + circusvoorstellingen)
Cals College Nieuwegein (circusworkshops)
Rijnmond College Katwijk (circusworkshops)
Kerkrade, Charlemagnecollege
Sterrencollege Haarlem (circusvoorstellingen)
ORS Lek en Linge Culemborg
De Rooi Pannen Horeca Eindhoven (workshops in het echte circus)
Hotelschool The Hague (circusoptredens op eindfeest met onze HBO Studenten AcaPa

Vraag eens naar de mogelijkheden, circuspers @ gmail.com of info@deleeuwcircusevents . nl

0651462953

Geplaatst in nieuws.